Bestil bord på Tlf: +45 98541122
A La Carte
Forretter a kr. 98,-
Seranoskinke med parmasanchips
Anrettet med ristede pinjekerner
Pesto og Aioli
* * *
Varmt røget laks – anrettet på sprød salat.
Hertil urtedressing
* * *
Indbagte Kæmperejer – anrettet på sprød salat
Hertil en let karry dressing
* * *
Hovedretter
Wienerschnitzel skåret af kalvefilet – 228,00
m/ brasede kartofler samt ærter & smørsauce
* * *
Rødspætte smørstegt – 218,00
Med persillekartofler – tyttebær – smørsauce
* * *
Stort Stjerneskud – 198,00
* * *
Peberbeouf af Beef One – 258,00
Dagens kartofler – torvets grønt
Pebersauce
* * *
Desserter a kr. 88,-
Islagkage hjemmelavet
* * *
Chessecake let frossen – bærcoulis – frugt
* * *
Pandekager med Vebbestrup vaniljeis
Det bedste af det bedste
Jomfruhummerhaler gratinerede med Café de Paris smør.
Hertil petit salat samt hvidløgs aioli – 128,00
–
Super mørt oksekød fra hormon frit kødkvæg.
Produceret i Nebraska U.S.A.
Fedtkanten og kødets meget fine fedtmarmorering giver disse bøffer deres saftige og kraftige smag.
Torvets grønt samt dagens kartofler samt bearnaisesauce – 348,00
–
Brombær flamberede, anrettet i karamelkurv med Vaniljeis fra Vebbestrup 98,00
–
Ring på tlf. 98 54 11 22 og bestil bord