Bestil bord på Tlf: +45 98541122

cm

 

A La Carte

Forretter a kr. 78,-

Seranoskinke med parmasanchips
Anrettet med ristede pinjekerner
Pesto og Aioli
* * *
Varmt røget laks – anrettet på sprød salat.
Hertil urtedressing
* * *
Indbagte Kæmperejer – anrettet på sprød salat
Hertil en let karry dressing
* * *
Rejecocktail på sprød salat – Thousand Island dressing
* * *
Stor tartelet med høns i asparges

Hovedretter
Wienerschnitzel skåret af kalv – 228,00
m/ brasede kartofler samt ærter & smørsauce
* * *
Rødspætte smørstegt – 218,00
Med kartofler – tyttebær – persille sauce
* * *
Stort Stjerneskud – 198,00
* * *
Peberbeouf af Beef One – 258,00
Dagens kartofler – torvets grønt
Pebersauce
* * *
Desserter a kr. 68,-
Islagkage hjemmelavet
* * *
Chessecake let frossen – bærcoulis – frugt
* * *
Pandekager med Vebbestrup vaniljeis
* * *
Indbagt brie – solbærsyltetøj

Ring på tlf.  98 54 11 22 og bestil bord