Bestil bord på Tlf: +45 98541122

cm

A La Carte

Forretter a kr. 78,-

Seranoskinke med parmasanchips
Anrettet med ristede pinjekerner
Pesto og Aioli
* * *
Varmt røget laks – anrettet på sprød salat.
Hertil urtedressing
* * *
Indbagte Kæmperejer – anrettet på sprød salat
Hertil en let karry dressing
* * *
Rejecocktail på sprød salat – Thousand Island dressing
* * *
Stor tartelet med høns i asparges

A La Carte

Stort Stjerneskud
Aften 198,00
Frokost 149,00
* * *
Wienerschnitzel skåret af kalv – 218,00
m/ brasede kartofler samt ærter & smørsauce
Hver fredag 149,00
* * *
Beouf Bearnaise – 258,00
Med torvets grønt – Pommes-frites
Sauce Bearnaise
Hver lørdag 179,00
* * *
Peberbøf af Beef One – 258,00
Dagens kartofler – torvets grønt
Pebersauce
* * *

Desserter a kr. 68,-
Islagkage hjemmelavet
* * *
Chessecake let frossen – bærcoulis – frugt
* * *
Pandekager med Vebbestrup vaniljeis
* * *
Indbagt brie – solbærsyltetøj

Ring på tlf.  98 54 11 22 og bestil bord