Bestil bord på Tlf: +45 98541122

Selskabsmenuer

Kære Gæst

Tak for Deres venlige henvendelse, hermed giver vi Dem vores selskabsmenuer…

​Skal De holde fest: barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller lignende, så lad Restaurant Landgangen få glæden, så slipper De for alt besværet og bliver gæst ved Deres egen fest.

Vi har et stort og alsidigt udvalg af lækre menuer lavet af l. klasses cmråvarer, behandlet af topprofessionelle kokke, serveret af venlige og dygtige tjenere, der hygger om Dem og Deres gæster, så det bliver en fryd at være vært.

Hos os er De velkommen til at sammensætte Deres festmenu, som De selv ønsker det – vi er selvfølgelig klar med gode råd og vejledning.

Trygheden ved at kende den nøjagtige pris i forvejen – ingen ubehagelige
overraskelser efter festen, tværtimod.
Her er blomsterdekorationer, lys og elegant opdækning med i prisen samt faglig og korrekt betjening.

Restaurant Landgangen

​har i alt 4 selskabslokaler med hver sin charme, stil og størrelse fra 20 til 120 personer. Den bedst tænkelige ramme om enhver festlighed.
Vi har naturligvis også menuer til det mindre selskab i vor restaurant, forhør venligst. I håb om at De kan gøre brug af vore forslag, glæder vi os til at byde Dem og Deres gæster velkommen.

Med venlig hilsen
​Claus Overgaard & Peder Mikkelsen
Der tages forbehold for trykfejl – udefrakommende afgifter & prisstigninger

​Forretter

Klassiske​

  • Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
  • ​​Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
  • ​​Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon
    ​Laks indbagt, med lyssej, hertil porredressing
  • Laks varmrøget, hertil urtedressing​
  • Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing​
  • Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing​
  • Rejecocktail, med Thousand Island dressing​
  • Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe & butterdejs fleuron​
  • Hønsesalat, på frisk ananas​
  • Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille​
  • Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan​
  • Carpaccio af sødmælkskalv, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan

Hovedretter

Klassiske​​

  • Rødspætteroulade med indre af krebsehaler, hertil persillekartofler samt purløgscreme​
  • Perlehøneroulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce​
  • Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce​
  • Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,
    ​brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce​
  • Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce​
  • ​Kalvetykkam rosastegt som vildt
    Med ovnbagte rodfrugter – honningglaseret vindruer / valnødder
    Waldorfsalat – tyttebær – flødevildtsauce​
  • Sødmælkskalv rosastegt, hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme​
  • Kalvefilét rosastegt, hertil torvets grønt samt svampesauce ​
  • Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg, asparges kartofler, surt, samt okseskysauce​
  • Oksefilét rosastegt, hertil torvets grønt samt bordelaisesauce​
  • Krondyrkølle rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt & sødt, samt flødevildtsauce ​
  • Lammekølle fyldt, med hvidløg & persille, hertil torvets grønt, agurkesalat samt lammeskysauce

Desserter

  • Brombær, flamberet i cognac, hertil rørt vaniljeis, i sprød nøddekurv​
  • Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis, i sprød nøddekurv​
  • Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis​
  • Tårn af pistacie- & vanilleparfait i lag med nougat, hertil frisk frugt & bærcoulis​
  • Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis​
  • Rubensteinerkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne vandbakkelser & hindbærsorbet​
  • Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait​
  • Chokoladetærte – letfrosset anrettet med abrikos kompot samt mangosorbet​
  • Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet​
  • Citronfromage den klassiske
    (bydes 2 gange rundt)​
  • Romfromage, hertil lun kirsebærsauce (bydes 2 gange rundt)​
  • ​Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré (bydes 2 gange rundt)​
  • Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj

Natmad

  • Klar suppe, med kødboller, melboller & urter​
  • Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller​
  • Ungarsk gullaschsuppe​
  • Løgsuppe fransk, med ostebrød​
  • Porresuppe, flødelegeret, med bacon
  • Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsagtærte samt urtedressing & hjemmebagt brød​
  • Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep​
  • Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce samt rugbrød & rødbeder​
  • Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon & ristede champignons​
  • Tarteletter, med høns i asparges​
  • Perlehønesalat, med bacon & druer​
  • Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør​
  • Chilli con carne, med crème fraiche​
  • Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat med rugbrød & rødbeder​
  • Italiensk inspireret pølse og pate bord med diverse tilbehør + 30,00

Lidt om priser

​Som Festarrangement
(minimum 12 betalende kuverter)

  • Velkomstdrink – 3 retters klassisk menu – Kaffe
    (egen cognac eller likør kan medbringes)
  • Husets selskabs vine – Pilsner – Sodavand ad´libitum til retterne
  • Fra kl.12,00 til 17,00 eller fra 18,00 til 23,00
  • Per kuvert kr.500,00
  • ​Panoramarestaurant som eget lokale ved 40 betalende kuverter

Som Heldagsarrangement
(minimum 20 betalende kuverter)

  • Velkomstdrink – 3 retters klassisk menu – Kaffe – Natmad
    (egen cognac – likør – brezzer – spiritus kan medbringes til kaffe og dans)
  • Husets selskabs vine – Pilsner – Sodavand ad´libitum under hele festen
  • Natmaden anrettes senest ½ time før arrangementet slutter.
  • Fra 12,00 til 21,00 med natmad senest kl.20,00 med
  • Fra 18,00 til 03,00 med natmad senest kl.02,00
  • Tilbud i festsal Per kuvert kr.545,00
  • Per kuvert kr.595,00
  • ​Panoramarestaurant som eget lokale ved 40 betalende kuverter

    Deres næste fest

    Kir som velkomstdrink
    _
    Sprød stor tartelet med høns i asparges
    Samt friskhakket persille

    Svinekam stegt som vildt
    Med hvide og brunede kartofler
    Ærter – surt – sødt – waldorfsalat samt flødevildt sauce

    Flødefromage med lun kirsebærsauce til de voksne
    Pandekager med is og chokoladesauce til børnene

    Kaffe – hjemmebag samt egen cognac likør kan medbringes

    Klar suppe med boller

    Husets selskabs vine – pilsner – sodavand
    ​Er af ad´libitum under hele forløbet
    ​Og slutter når alle er forsynet til natmaden

    Fra mandag til fredag
    Fra 12,00 til 19,00 eller 18,00 til 01,00

    Lørdage fra 18,30 til 01,30
    Søndage fra 12,00 til 19,00

    I Panorama restaurant ved min 40 kuverter 545,00
    I Grøn stue 545,00
    I Festsal 500,00
    Menu kan ikke ændres

    Gældende fra 1.januar 2019
    Der tages forbehold for trykfejl
    & udefrakommende afgifter & prisstigninger