Bestil bord på Tlf: +45 98541122

Selskabsmenuer

Kære Gæst

Tak for Deres venlige henvendelse, hermed giver vi Dem vores selskabsmenuer…

​Skal De holde fest: barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller lignende, så lad Restaurant Landgangen få glæden, så slipper De for alt besværet og bliver gæst ved Deres egen fest.

Vi har et stort og alsidigt udvalg af lækre menuer lavet af l. klasses cmråvarer, behandlet af topprofessionelle kokke, serveret af venlige og dygtige tjenere, der hygger om Dem og Deres gæster, så det bliver en fryd at være vært.

Hos os er De velkommen til at sammensætte Deres festmenu, som De selv ønsker det – vi er selvfølgelig klar med gode råd og vejledning.

Trygheden ved at kende den nøjagtige pris i forvejen – ingen ubehagelige
overraskelser efter festen, tværtimod.
Her er blomsterdekorationer, lys og elegant opdækning med i prisen samt faglig og korrekt betjening.

Restaurant Landgangen

​har i alt 4 selskabslokaler med hver sin charme, stil og størrelse fra 20 til 120 personer. Den bedst tænkelige ramme om enhver festlighed.
Vi har naturligvis også menuer til det mindre selskab i vor restaurant, forhør venligst. I håb om at De kan gøre brug af vore forslag, glæder vi os til at byde Dem og Deres gæster velkommen.

Med venlig hilsen
​Claus Overgaard & Peder Mikkelsen
Der tages forbehold for trykfejl – udefrakommende afgifter & prisstigninger

​Forretter

Klassiske​

  • Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
  • ​​Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
  • ​​Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon
    ​Laks indbagt, med lyssej, hertil porredressing
  • Laks varmrøget, hertil urtedressing​
  • Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing​
  • Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing​
  • Rejecocktail, med Thousand Island dressing​
  • Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe & butterdejs fleuron​
  • Hønsesalat, på frisk ananas​
  • Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille​
  • Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan​
  • Carpaccio af sødmælkskalv, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan

​Forretter

Gourmet tillæg på 40,00 per kuvert

  • ​Ærtepuré suppe, med ristede kammuslinger​
  • Hummersuppe, med jomfruhummerhaler ​
  • Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme ​
  • Pighvarre suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade​
  • Laks dampet, med mousseline af lyssej, krebsehaler, trøffel samt skaldyrscreme​
  • Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme ​
  • Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing​
  • Havtaskesoufflé med jomfruhummer, anrettet på orangesauce​
  • Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter​
  • Til alle forretter serveres hjemmebagt brød

Hovedretter

Klassiske​​

  • Rødspætteroulade med indre af krebsehaler, hertil persillekartofler samt purløgscreme​
  • Perlehøneroulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce​
  • Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce​
  • Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,
    ​brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce​
  • Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce​
  • ​Kalvetykkam rosastegt som vildt
    Med ovnbagte rodfrugter – honningglaseret vindruer / valnødder
    Waldorfsalat – tyttebær – flødevildtsauce​
  • Sødmælkskalv rosastegt, hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme​
  • Kalvefilét rosastegt, hertil torvets grønt samt svampesauce ​
  • Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg, asparges kartofler, surt, samt okseskysauce​
  • Oksefilét rosastegt, hertil torvets grønt samt bordelaisesauce​
  • Krondyrkølle rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt & sødt, samt flødevildtsauce ​
  • Lammekølle fyldt, med hvidløg & persille, hertil torvets grønt, agurkesalat samt lammeskysauce

Hovedretter

Gourmet tillæg på 60,00 per kuvert

  • ​Duet af vesterhavsfisk, torvets grønt samt hummersauce ​
  • ​Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky ​
  • ​Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados,
    ​hertil torvets grønt samt sauce jus ​
  • Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce ​
  • Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé ​
  • Beef Wellington – Oksemørbrad indbagt hertil torvets grønt samt bearnaisesauce ​
  • Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter
    ​aspargeskartofler, brunede kartofler, surt, sødt, samt flødevildtsauce ​
  • De anførte saucer er vores forslag – kan naturligvis ændres
  • ​Nye danske kartofler erstatter ovennævnte varianter i sæsonen

Desserter

  • Brombær, flamberet i cognac, hertil rørt vaniljeis, i sprød nøddekurv​
  • Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis, i sprød nøddekurv​
  • Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis​
  • Tårn af pistacie- & vanilleparfait i lag med nougat, hertil frisk frugt & bærcoulis​
  • Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis​
  • Rubensteinerkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne vandbakkelser & hindbærsorbet​
  • Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait​
  • Chokoladetærte – letfrosset anrettet med abrikos kompot samt mangosorbet​
  • Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet​
  • Citronfromage den klassiske
    (bydes 2 gange rundt)​
  • Romfromage, hertil lun kirsebærsauce (bydes 2 gange rundt)​
  • ​Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré (bydes 2 gange rundt)​
  • Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj

Desserter

Gourmet tillæg på 40,00 per kuvert

  • ​Landgangens desserttallerken​
  • 3 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré ​
  • Armagnacparfait med mandler & rosiner bagt i marengs, hertil bærpuré ​
  • Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé ​
  • Landgangens Crepe Suzette •med rørt vanilje is​
  • Bryllupisslagkage fra Vebbestrup mejeri ​
  • Ostetallerken 5 varianter af europæiske oste

Natmad

  • Klar suppe, med kødboller, melboller & urter​
  • Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller​
  • Ungarsk gullaschsuppe​
  • Løgsuppe fransk, med ostebrød​
  • Porresuppe, flødelegeret, med bacon
  • Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsagtærte samt urtedressing & hjemmebagt brød​
  • Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep​
  • Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce samt rugbrød & rødbeder​
  • Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon & ristede champignons​
  • Tarteletter, med høns i asparges​
  • Perlehønesalat, med bacon & druer​
  • Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør​
  • Chilli con carne, med crème fraiche​
  • Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat med rugbrød & rødbeder​
  • Italiensk inspireret pølse og pate bord med diverse tilbehør + 30,00

Lidt om priser

​Som Festarrangement(minimum 20 betalende kuverter)

  • Velkomstdrink – 3 retters klassisk menu – Kaffe
    (egen cognac eller likør kan medbringes)
  • Husets selskabs vine – Pilsner – Sodavand ad´libitum til retterne
  • Fra kl.12,00 til 17,00 eller fra 18,00 til 23,00
  • Per kuvert kr.495,00
  • ​Panoramarestaurant som eget lokale ved 40 betalende kuverter

Som Heldagsarrangement (minimum 20 betalende kuverter)

  • Velkomstdrink – 3 retters klassisk menu – Kaffe – Natmad
    (egen cognac – likør – brezzer – spiritus kan medbringes til kaffe og dans)
  • Husets selskabs vine – Pilsner – Sodavand ad´libitum under hele festen
  • Natmaden anrettes senest ½ time før arrangementet slutter.
  • Fra 12,00 til 21,00 med natmad senest kl.20,00 med
  • Fra 18,00 til 03,00 med natmad senest kl.02,00
  • Tilbud i festsal Per kuvert kr.545,00
  • Per kuvert kr.595,00
  • ​Panoramarestaurant som eget lokale ved 40 betalende kuverter

Øvrige priser

  • Hovedret – klassisk kr.178,00
  • Hovedret med forret eller dessert – klassisk kr. 238,00
  • Forret – hovedret samt dessert – klassisk kr. 298,00
  • Natmad kr. 88,00​
  • Børn under 10 år ½ pris af det bestilte arrangement
  • Der afregnes kuvertpris for alle børn der skal sidde med ved bordet.
  • Betalende antal oplyses 3 dage før festen
  • Husets vine kr. 238,00 pr. flaske
  • Kaffe kr. 35,00
  • Småkager kr. 15,00
  • Kransekage med nougat og mocca bønner Kr. 30,00
  • Diverse alm. spiritus 2 cl. kr. 35,00 pr. stk.
  • Pilsner – egekilde – juice – chokolademælk – kr. 40,00 pr. stk.
  • Sodavand kr. 35,00 pr. stk.
  • Menubånd trykt på papir kr. 20,00 pr. stk.
  • Lokaleleje inden arr. inkl. sandwich, kaffe, øl vand, i ca. 2 timer kr. 100,00 pr person

    Gældende fra 1.januar 2017
    Der tages forbehold for trykfejl
    & udefrakommende afgifter & prisstigninger