Bestil bord på Tlf: +45 98541122

cm

A La Carte

Forretter a kr. 98,-

Seranoskinke med parmasanchips
Anrettet med ristede pinjekerner
Pesto og Aioli
* * *
Varmt røget laks – anrettet på sprød salat.
Hertil urtedressing – som hovedret 198,00
* * *
Indbagte Kæmperejer – anrettet på sprød salat
Hertil en let karry dressing – som hovedret 198,00
* * *
Rejecocktail på sprød salat – Thousand Island dressing
* * *
Tartelet med høns i asparges

A La Carte

Stjerneskud 198,00
* * *
Smørstegt rødspætte med persillesauce 228,00
nye hvide kartofler – tyttebær
* * *
Wienerschnitzel skåret af kalv – 218,00
m/ brasede kartofler samt ærter & smørsauce
* * *
Beouf Bearnaise af kalve ribeye – 258,00
Med torvets grønt – Pommes-frites
Sauce Bearnaise
* * *
Peberbøf af kalve ribeye – 258,00
Dagens kartofler – torvets grønt
Pebersauce
* * *

Desserter a kr. 88,-
Islagkage hjemmelavet

* * *
Pandekager med Vebbestrup vaniljeis
* * *
Indbagt brie – solbærsyltetøj
* * *
Forretter og desserter – kun ved køb af hovedret


Ring på tlf.  98 54 11 22 og bestil bord