Bestil bord på Tlf: +45 98541122
A La Carte forretter
Seranoskinke med parmasanchips
Anrettet med ristede pinjekerner
Pesto og Aioli 98,00
* * *
Varmt røget laks – anrettet på sprød salat.
Hertil urtedressing 98,00
* * *
Indbagte Kæmperejer – anrettet på sprød salat
Hertil en let karry dressing 98,00
* * *
Rejecocktail på sprød salat – Thousand Island dressing 98,00
* * *
Tartelet med høns i asparges 98,00
A La Carte hovedretter
Stort Stjerneskud 158,00
* * *
Indbagte Kæmperejer – anrettet på sprød salat
Hertil en let karry dressing 158,00
* * *
Varmt røget laks – anrettet på sprød salat.
Hertil urtedressing 158,00
* * *
Wienerschnitzel skåret af kalv – 158,00
m/ brasede kartofler samt ærter & smørsauce
* * *
Beouf Bearnaise af kalve mørbrad – 198,00
Med torvets grønt – Pommes-frites
Sauce Bearnaise
* * *
Peberbøf af kalve mørbrad – 198,00
Dagens kartofler – torvets grønt
Pebersauce
A La Carte desserter
Islagkage hjemmelavet 88,00
* * *
Pandekager med Vebbestrup vaniljeis 88,00
* * *
Indbagt brie – solbærsyltetøj 88,00
* * *
Forretter og desserter – kun ved køb af hovedret
Ring på tlf. 98 54 11 22 og bestil bord