Bestil bord på Tlf: +45 98541122
Selskabsmenuer
Kære Gæst
Tak for Deres venlige henvendelse, hermed giver vi Dem vores selskabsmenuer…
Skal De holde fest: barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller lignende, så lad Restaurant Landgangen få glæden, så slipper De for alt besværet og bliver gæst ved Deres egen fest.
Vi har et stort og alsidigt udvalg af lækre menuer lavet af l. klasses råvarer, behandlet af topprofessionelle kokke, serveret af venlige og dygtige tjenere, der hygger om Dem og Deres gæster, så det bliver en fryd at være vært.
Hos os er De velkommen til at sammensætte Deres festmenu, som De selv ønsker det – vi er selvfølgelig klar med gode råd og vejledning.
Trygheden ved at kende den nøjagtige pris i forvejen – ingen ubehagelige
overraskelser efter festen, tværtimod.
Her er blomsterdekorationer, lys og elegant opdækning med i prisen samt faglig og korrekt betjening.
Restaurant Landgangen
har i alt 4 selskabslokaler med hver sin charme, stil og størrelse fra 20 til 120 personer. Den bedst tænkelige ramme om enhver festlighed.
Vi har naturligvis også menuer til det mindre selskab i vor restaurant, forhør venligst. I håb om at De kan gøre brug af vore forslag, glæder vi os til at byde Dem og Deres gæster velkommen.
Med venlig hilsen
Claus Overgaard & Peder Mikkelsen
Der tages forbehold for trykfejl – udefrakommende afgifter & prisstigninger
3 retter selskabsmenu – samt natmad
Forretter
Hummersuppe, med jomfruhummerhaler + 40,00
Pighvarre suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade + 40,00
Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon
Laks indbagt, med lyssej, hertil porredressing
Laks dampet, med mousseline af lyssej, krebsehaler, trøffel samt skaldyrscreme + 40,00
Laks varmrøget, hertil urtedressing
Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing + 20,00
Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing
Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme + 40,00
Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme + 40,00
Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing + 40,00
Havtaskesoufflé med jomfruhummer, anrettet på orangesauce + 40,00
Rejecocktail, med Thousand Island dressing
Hønsesalat, på frisk ananas
Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille
Andebryst sprængt med æble/rødbedesalat,peberrod og purløg + 40,00
Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00
Svinemørbrad – røget med syltet fennikel – trøffelmayo
Carpaccio af kalv, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00
Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter + 40,00
Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød
Hovedretter
Rødspætte roulade med indre af krebsehaler, hertil persillekartofler
samt purløgscreme – tallerken anretning + 30,00
Duet af vesterhavsfisk, torvets grønt samt hummersauce +60,00
Ovnstegt Hopballekylling med skysauce – hjemmelavet agurkesalat – mormorsalat
Perlehøne roulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce
Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky +60,00
Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados
Hertil torvets grønt samt sauce jus
Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce
Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,
aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce
Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,
brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Kalvefilet som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce + 30,00
Rosastegt Kalve Rib Eye hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme + 30,00
Kalvefilet rosastegt hertil torvets grønt samt svampesauce + 30,00
Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé + 60,00
Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce +60,00
Beef Wellington Oksemørbrad indbagt hertil torvets grønt samt bearnaisesauce +60,00
Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg,
kartofler, surt, samt okseskysauce + 30,00
Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce + 30,00
Lammekølle fyldt med krydderurter eller lamme coulotte
Hertil torvets grønt samt lammeskysauce
Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter,hvide & brunede kartofler
Tyttebær samt flødevildtsauce +80,00 kuverten
* * *
Årstidens salat til hovedret + kr 20,00 pr.kuvert
De nævnte saucer er vores forslag – kan varieres efter ønske
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte i sæsonen
Desserter
Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis
Tårn af pistacie- & vanilje parfait i lag med nougat
Hertil frisk frugt & bærcoulis +20,00
Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis
Rubensteinerkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne
vandbakkelser & hindbærsorbet +20,00
Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait +20,00
Chokoladetærte – letfrosset
Aanrettet med abrikos kompot samt mangosorbet +20,00
Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet +20,00
Citronfromage den klassiske (bydes 2 gange rundt)
Romfromage, hertil lun kirsebærsauce (bydes 2 gange rundt)
Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré (bydes 2 gange rundt)
Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj
Skovbakkens desserttallerken. 4 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré +40,00
Armagnacparfait med mandler & rosiner bagt i marengs, hertil bærpuré +40,00
Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé +40,00
Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is +40,00
Bryllupsislagkage fra Vebbestrup mejeri – min 40 kuverter +40,00
Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste +40,00
* * *
Natmad
Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
Ungarsk gullaschsuppe
Løgsuppe fransk, med ostebrød
Porresuppe, flødelegeret, med bacon
Karrysuppe med hønsekød – ris og piment
Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
urtedressing & hjemmebagt brød
Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep
Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce samt rugbrød & rødbeder
Skipperlabskovs med rødbede – purløg og rugbrød
Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon
& ristede champignons
Tarteletter, med høns i asparges
Perlehønesalat, med bacon & druer
Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør
Chilli Con Carne, med crème fraiche
Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat,
med rugbrød & rødbeder
Natmad a kr 98,00
Som Festarrangement
(minimum 30 betalende kuverter)
Velkomstdrink – 3 retters menu – Kaffe
(egen cognac eller likør kan medbringes)
Husets selskabs vine – Pilsner – Sodavand ad´libitum til retterne
Fra kl.12,00 til 17,00
Per kuvert fra kr. 580,00
Panoramarestaurant som eget lokale ved 40 betalende kuverter
Som Heldagsarrangement
(minimum 30 betalende kuverter)
Velkomstdrink – 3 retters menu – Kaffe – Natmad
(egen cognac – likør – brezzer – spiritus kan medbringes til kaffe og dans)
Husets selskabs vine – Pilsner – Sodavand ad´libitum under hele festen
Natmaden anrettes senest ½ time før arrangementet slutter.
Fra 12,00 til 20,00 med natmad senest kl.19,30 med
Fra 18,00 til 02,00 med natmad senest kl.01,30
* * *
Per kuvert fra kr. 695,00
Panoramarestaurant som eget lokale ved 40 betalende kuverter
Gældende fra 1.januar 2023
Der tages forbehold for trykfejl
& udefrakommende afgifter & prisstigninger