Bestil bord på Tlf: +45 98541122

Selskabsmenuer

Kære Gæst

Tak for Deres venlige henvendelse, hermed giver vi Dem vores selskabsmenuer…

​Skal De holde fest: barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller lignende, så lad Restaurant Landgangen få glæden, så slipper De for alt besværet og bliver gæst ved Deres egen fest.

Vi har et stort og alsidigt udvalg af lækre menuer lavet af l. klasses cmråvarer, behandlet af topprofessionelle kokke, serveret af venlige og dygtige tjenere, der hygger om Dem og Deres gæster, så det bliver en fryd at være vært.

Hos os er De velkommen til at sammensætte Deres festmenu, som De selv ønsker det – vi er selvfølgelig klar med gode råd og vejledning.

Trygheden ved at kende den nøjagtige pris i forvejen – ingen ubehagelige
overraskelser efter festen, tværtimod.
Her er blomsterdekorationer, lys og elegant opdækning med i prisen samt faglig og korrekt betjening.

Restaurant Landgangen

​har i alt 4 selskabslokaler med hver sin charme, stil og størrelse fra 20 til 120 personer. Den bedst tænkelige ramme om enhver festlighed.
Vi har naturligvis også menuer til det mindre selskab i vor restaurant, forhør venligst. I håb om at De kan gøre brug af vore forslag, glæder vi os til at byde Dem og Deres gæster velkommen.

Med venlig hilsen
​Claus Overgaard & Peder Mikkelsen
Der tages forbehold for trykfejl – udefrakommende afgifter & prisstigninger

3 retter selskabsmenu – samt natmad


​Forretter

Hummersuppe, med jomfruhummerhaler + 40,00

Pighvarre suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade + 40,00

​Klar suppe, med kødboller, melboller & urter

​Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller

​Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon


Laks indbagt, med lyssej, hertil porredressing

Laks dampet, med mousseline af lyssej, krebsehaler, trøffel samt skaldyrscreme + 40,00

​Laks varmrøget, hertil urtedressing

Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing + 20,00

Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing

Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme + 40,00

Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme + 40,00

Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing + 40,00

Havtaskesoufflé med jomfruhummer, anrettet på orangesauce + 40,00

Rejecocktail, med Thousand Island dressing


​Hønsesalat, på frisk ananas

Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille

Andebryst sprængt med æble/rødbedesalat,peberrod og purløg + 40,00

Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00

Svinemørbrad – røget med syltet fennikel – trøffelmayo

Carpaccio af kalv, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00

Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter + 40,00

​Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød

Hovedretter

Rødspætte roulade med indre af krebsehaler, hertil persillekartofler
samt purløgscreme – tallerken anretning + 30,00

Duet af vesterhavsfisk, torvets grønt samt hummersauce  +60,00


 Perlehøne roulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce

​Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky +60,00

​Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados
Hertil torvets grønt samt sauce jus +60,00

Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce +60,00


Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,
aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce

Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,
brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce

Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce

Kalvefilet som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce + 30,00

Rosastegt Kalve Rib Eye hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme + 30,00

Kalvefilet rosastegt hertil torvets grønt samt svampesauce + 30,00

​Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé + 60,00

Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt ​samt bordelaisesauce +60,00

Beef Wellington Oksemørbrad indbagt hertil torvets grønt ​samt bearnaisesauce +60,00

Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg,
kartofler, surt, samt okseskysauce + 30,00

Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce + 30,00

  Lammekølle fyldt med krydderurter eller lamme coulotte
Hertil torvets grønt samt lammeskysauce + 30,00

Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter,hvide & brunede kartofler
Tyttebær samt flødevildtsauce +80,00 kuverten
* * *
Årstidens salat til hovedret + kr 20,00 pr.kuvert
De nævnte saucer er vores forslag – kan varieres efter ønske
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte i sæsonen

​​Desserter

Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00

Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00

Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis

Tårn af pistacie- & vanilje parfait ​i lag med nougat
Hertil frisk frugt & bærcoulis +20,00

Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis

Rubensteinerkage, serveret på makronbund, hertil chokoladeovertrukne
​vandbakkelser & hindbærsorbet +20,00

Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait +20,00

Chokoladetærte – letfrosset
Aanrettet med abrikos kompot samt mangosorbet +20,00

Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet +20,00

Citronfromage den klassiske ​(bydes 2 gange rundt)

​Romfromage, hertil lun kirsebærsauce ​(bydes 2 gange rundt)

Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré (bydes 2 gange rundt)

Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj

Skovbakkens desserttallerken. ​4 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré​ +40,00

​Armagnacparfait med mandler & rosiner bagt i marengs, hertil bærpuré +40,00

Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé +40,00

​Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is +40,00

Bryllupsislagkage fra Vebbestrup mejeri – min 40 kuverter +40,00

Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste +40,00
* * *
Hovedret 198,00    2 retter 248,00    3 retter 298,00 + evt tillæg

​Natmad

Klar suppe, med kødboller, melboller & urter

Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller

Ungarsk gullaschsuppe

Løgsuppe fransk, med ostebrød

Porresuppe, flødelegeret, med bacon

Karrysuppe med hønsekød – ris og piment

Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
​urtedressing & hjemmebagt brød

Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep

Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce ​samt rugbrød & rødbeder

Skipperlabskovs med rødbede – purløg og rugbrød

Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon
​& ristede champignons

Tarteletter, med høns i asparges

Perlehønesalat, med bacon & druer

Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør

Chilli Con Carne, med crème fraiche

Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat,
​med rugbrød & rødbeder

Natmad a kr 98,00


Som Festarrangement
(minimum 12 betalende kuverter)

Velkomstdrink – 3 retters menu – Kaffe
(egen cognac eller likør kan medbringes)

Husets selskabs vine – Pilsner – Sodavand ad´libitum til retterne

Fra kl.12,00 til 17,00 eller fra 18,00 til 23,00

Per kuvert kr.500,00

Panoramarestaurant som eget lokale ved 40 betalende kuverter


Som Heldagsarrangement
(minimum 20 betalende kuverter)

Velkomstdrink – 3 retters menu – Kaffe – Natmad
(egen cognac – likør – brezzer – spiritus kan medbringes til kaffe og dans)

Husets selskabs vine – Pilsner – Sodavand ad´libitum under hele festen

Natmaden anrettes senest ½ time før arrangementet slutter.

Fra 12,00 til 20,00 med natmad senest kl.19,30 med

Fra 18,00 til 02,00 med natmad senest kl.01,30
* * *
Per kuvert kr.595,00

Panoramarestaurant som eget lokale ved 40 betalende kuverter


Gældende fra 1.maj 2021
Der tages forbehold for trykfejl
& udefrakommende afgifter & prisstigninger