Bestil bord på Tlf: +45 98541122
3 retter selskabsmenu – samt natmad
Forretter
Hummersuppe, med jomfruhummerhaler + 40,00
Pighvar suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade + 40,00
Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller
Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon
Laks indbagt, med lyssej, hertil porredressing
Laks dampet, med mousseline af lyssej, krebsehaler, trøffel samt skaldyrscreme + 40,00
Laks varmrøget, hertil urtedressing
Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing + 20,00
Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing
Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme + 40,00
Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme + 40,00
Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing + 40,00
Havtaskesoufflé med jomfruhummer, anrettet på orangesauce + 40,00
Rejecocktail, med Thousand Island dressing
Hønsesalat, på frisk ananas
Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille
Andebryst sprængt med æble/rødbedesalat,peberrod og purløg + 40,00
Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00
Svinemørbrad – røget med syltet fennikel – trøffelmayo
Carpaccio af okse, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00
Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter + 40,00
Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød
Hovedretter
Rødspætte roulade med indre af krebsehaler, hertil persillekartofler
samt purløgscreme – tallerken anretning
Duet af vesterhavsfisk, torvets grønt samt hummersauce +60,00
Perlehøne roulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce
Hopballe kylling ovnstegt – skysauce – hjemmelavet agurkesalat
samt mormorsalat
Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky +60,00
Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados
Hertil torvets grønt samt sauce jus
Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce
Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,
aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce
Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,
brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce
Kalvefilet som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce + 40,00
Rosastegt Kalve Rib Eye hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme + 40,00
Kalvefilet rosastegt hertil torvets grønt samt svampesauce + 40,00
Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé + 60,00
Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce +60,00
Beef Wellington Oksemørbrad indbagt hertil torvets grønt samt bearnaisesauce +60,00
Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg,
kartofler, surt, samt okseskysauce + 40,00
Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce + 40,00
Lammekølle fyldt med krydderurter eller lamme coulotte
Hertil torvets grønt samt lammeskysauce
Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter,hvide & brunede kartofler
Tyttebær samt flødevildtsauce + 80,00 kuverten
* * *
Årstidens salat til hovedret + kr 20,00 pr.kuvert
De nævnte saucer er vores forslag – kan varieres efter ønske
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte i sæsonen
Desserter
Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00
Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis
Tårn af pistacie- & vanilje parfait i lag med nougat
Hertil frisk frugt & bærcoulis +20,00
Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis
Rubinsteinkage, serveret på makronbund,
Hertil chokoladeovertrukne vandbakkelser & hindbærsorbet
Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait +20,00
Chokoladetærte – letfrosset
Aanrettet med abrikos kompot samt mangosorbet +20,00
Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet +20,00
Citronfromage den klassiske (bydes 2 gange rundt)
Romfromage, hertil lun kirsebærsauce (bydes 2 gange rundt)
Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré (bydes 2 gange rundt)
Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj samt vaniljeis
Skovbakkens desserttallerken. 4 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré +40,00
Armagnacparfait med mandler & rosiner bagt i marengs, hertil bærpuré +40,00
Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé +40,00
Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is +40,00
Bryllupsislagkage fra Vebbestrup mejeri – min 40 kuverter +40,00
Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste +40,00
* * *
3 retter 368,00 + evt tillæg
Natmad
Klar suppe, med kødboller, melboller & urter
Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller
Ungarsk gullaschsuppe
Løgsuppe fransk, med ostebrød
Porresuppe, flødelegeret, med bacon
Karrysuppe med hønsekød – ris og piment
Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
urtedressing & hjemmebagt brød
Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep
Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce samt rugbrød & rødbeder
Skipperlabskovs med rødbede – purløg og rugbrød
Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon
& ristede champignons
Tarteletter, med høns i asparges
Perlehønesalat, med bacon & druer
Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør
Chilli Con Carne, med crème fraiche
Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat,
med rugbrød & rødbeder
Natmad a kr 118,00
Som Festarrangement
(minimum 8 betalende kuverter)
Vi starter med en velkomstdrink med snaks
Sammensæt selv 3 retter
Herefter er der kaffe
Husets selskabs vine – pilsner og sodavand ad´libitum til retterne
I tidsrummet 12,00 til 17,00 eller 18,00 til 23,00
Kuvertpris
Fra kr 575,00
Som Heldagsarrangement
(minimum 20 betalende kuverter)
Vi Starter med en velkomstdrink med snaks
Sammensæt selv 3 Retter
Herefter er der kaffe og til afslutning bydes der på natmad
Husets selskabs vine – pilsner – sodavand
Er af ad´libitum under hele forløbet
Og slutter når alle er forsynet til natmaden
I tidsrummet 12,00 til 20,00 med natmad senest kl. 19,30
I tidsrummet 18,00 til 02,00 med natmad senest kl. 01,30
Kuvertpris
Fra kr. 715,00