Bestil bord på Tlf: +45 98541122

3 retter selskabsmenu – samt natmad

​Forretter

Hummersuppe, med jomfruhummerhaler + 40,00

Pighvar suppe, tilsmagt med karry, med tårn af rødspætteroulade + 40,00

​Klar suppe, med kødboller, melboller & urter

​Aspargessuppe flødelegeret, serveret med kødboller

​Svampe suppe flødelegeret, serveret med sprød bacon


Laks indbagt, med lyssej, hertil porredressing

Laks dampet, med mousseline af lyssej, krebsehaler, trøffel samt skaldyrscreme + 40,00

​Laks varmrøget, hertil urtedressing

Fisketallerken, 3 varianter af dagens fisk, hertil urtedressing + 20,00

Rødspætteroulade laksefarseret, på sprød salat, hertil urtedressing

Tigerrejer flødepocheret, anrettet i riskurv hertil en pernodcreme + 40,00

Rødtungefilet, garneret med krebsehalemousse, serveret lun med purløgscreme + 40,00

Havkatterrin, med indre af jomfruhummer & krydderurter, hertil limedressing + 40,00

Havtaskesoufflé med jomfruhummer, anrettet på orangesauce + 40,00

Rejecocktail, med Thousand Island dressing


​Hønsesalat, på frisk ananas

Høns i asparges, serveret i sprød tartelet med persille

Andebryst sprængt med æble/rødbedesalat,peberrod og purløg + 40,00

Parma skinke lufttørret, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00

Svinemørbrad – røget med syltet fennikel – trøffelmayo

Carpaccio af okse, på sprød salat, hertil frisk høvlet parmesan + 20,00

Charcuteritallerken, 3 varianter af lufttørrede kød specialiteter + 40,00

​Dyrekølle røget, hertil syltede rødløg, stuvede svampe

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød

Hovedretter

Rødspætte roulade med indre af krebsehaler, hertil persillekartofler
samt purløgscreme – tallerken anretning

Duet af vesterhavsfisk, torvets grønt samt hummersauce  +60,00


 Perlehøne roulade farseret, hertil torvets grønt samt flødeestragonsauce

Hopballe kylling ovnstegt – skysauce – hjemmelavet agurkesalat
samt mormorsalat

​Vagtel farseret, med svampe i filopose, hertil torvets grønt samt trøffelsky +60,00

​Andebryst glaseret, med madagaskapeber, flamberet i calvados
Hertil torvets grønt samt sauce jus

Andebryst sprængt, hertil torvets grønt samt flødepeberrodssauce


Flæskesteg helstegt, på gammeldags manér, med rødkål, svesker,
aspargeskartofler, brunede kartofler samt flæskeskysauce

Svinekam stegt som vildt, hertil waldorfsalat aspargeskartofler,
brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce

Kalvesteg som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce

Kalvefilet som vildt, hertil waldorfsalat, ærter
aspargeskartofler, brunede kartofler, tyttebær, samt flødevildtsauce + 40,00

Rosastegt Kalve Rib Eye hertil torvets grønt samt flødeestragoncreme + 40,00

Kalvefilet rosastegt hertil torvets grønt samt svampesauce + 40,00

​Kalvemørbrad rosastegt med morkelglace og kartoffelsoufflé + 60,00

Oksemørbrad Rosastegt hertil torvets grønt ​samt bordelaisesauce +60,00

Beef Wellington Oksemørbrad indbagt hertil torvets grønt ​samt bearnaisesauce +60,00

Okseculottesteg gammeldags, hertil bønner, gulerødder, glaserede perleløg,
kartofler, surt, samt okseskysauce + 40,00

Oksefilet rosastegt hertil torvets grønt samt bordelaisesauce + 40,00

  Lammekølle fyldt med krydderurter eller lamme coulotte
Hertil torvets grønt samt lammeskysauce

Krondyrfilet rosastegt, hertil waldorfsalat, ærter,hvide & brunede kartofler
Tyttebær samt flødevildtsauce + 80,00 kuverten
* * *
Årstidens salat til hovedret + kr 20,00 pr.kuvert
De nævnte saucer er vores forslag – kan varieres efter ønske
Nye danske kartofler erstatter ovennævnte i sæsonen


​​Desserter

Brombær flamberede i cognac – hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00

Figner syltede, flamberet i pernod, hertil rørt vaniljeis
Anrettet i sprød nøddekurv +20,00

Islagkage, overtrukket med marcipan, hertil frisk frugt & bærcoulis

Tårn af pistacie- & vanilje parfait ​i lag med nougat
Hertil frisk frugt & bærcoulis +20,00

Chokoladeskal, med is & sorbet, hertil frisk frugt & bærcoulis

Rubinsteinkage, serveret på makronbund,
Hertil chokoladeovertrukne ​vandbakkelser & hindbærsorbet

Limetærte anrettet på bærcoulis & vaniljeparfait +20,00

Chokoladetærte – letfrosset
Aanrettet med abrikos kompot samt mangosorbet +20,00

Creme Brullée med syltede brombær og hindbærsorbet +20,00

Citronfromage den klassiske ​(bydes 2 gange rundt)

​Romfromage, hertil lun kirsebærsauce ​(bydes 2 gange rundt)

Grand Marnier fromage, hertil abrikospuré (bydes 2 gange rundt)

Pandekager med sukker & jordbærsyltetøj samt vaniljeis

Skovbakkens desserttallerken. ​4 varianter af husets desserter, hertil frisk frugt & puré​ +40,00

​Armagnacparfait med mandler & rosiner bagt i marengs, hertil bærpuré +40,00

Nougatcremekage toppet med hvid chokolade, serveret på appelsinglacé +40,00

​Skovbakkens Crepe Suzette ·med rørt vanilje is +40,00

Bryllupsislagkage fra Vebbestrup mejeri – min 40 kuverter +40,00

Oste tallerken, 5 varianter af europæiske oste +40,00
* * *
3 retter 368,00 + evt tillæg


​Natmad

Klar suppe, med kødboller, melboller & urter

Aspargessuppe, flødelegeret, serveret med kødboller

Ungarsk gullaschsuppe

Løgsuppe fransk, med ostebrød

Porresuppe, flødelegeret, med bacon

Karrysuppe med hønsekød – ris og piment

Bayonneskinke, hertil kartoffelsalat, lun grøntsags tærte
​urtedressing & hjemmebagt brød

Flæskeæggekage, med tomat, purløg & sennep

Herregårdsbiksemad, med bearnaisesauce ​samt rugbrød & rødbeder

Skipperlabskovs med rødbede – purløg og rugbrød

Pålægsbord, 3 varianter, lun leverpostej med bacon
​& ristede champignons

Tarteletter, med høns i asparges

Perlehønesalat, med bacon & druer

Hotdogs, ta´selv, røde pølser med tilbehør

Chilli Con Carne, med crème fraiche

Flæskefrikadeller, med kold kartoffelsalat,
​med rugbrød & rødbeder

Natmad a kr 118,00


​Som Festarrangement
(minimum 8 betalende kuverter)

Vi starter med en velkomstdrink med snaks
​Sammensæt selv 3 retter
​Herefter er der kaffe
​Husets selskabs vine – pilsner og sodavand ad´libitum til retterne​​
I tidsrummet 12,00 til 17,00 eller 18,00 til 23,00 ​
Kuvertpris
Fra kr 575,00


​Som Heldagsarrangement
(minimum 20 betalende kuverter)​


Vi Starter med en velkomstdrink med snaks
​Sammensæt selv 3 Retter
​Herefter er der kaffe og til afslutning bydes der på natmad
​Husets selskabs vine – pilsner – sodavand
​Er af ad´libitum under hele forløbet
​Og slutter når alle er forsynet til natmaden​​
I tidsrummet 12,00 til 20,00 med natmad senest kl. 19,30
I tidsrummet 18,00 til 02,00 med natmad senest kl. 01,30
Kuvertpris
Fra kr. 715,00